Банк рефератов содержит более 364 тысяч рефератов, курсовых и дипломных работ, шпаргалок и докладов по различным дисциплинам: истории, психологии, экономике, менеджменту, философии, праву, экологии. А также изложения, сочинения по литературе, отчеты по практике, топики по английскому.
Полнотекстовый поиск
Всего работ:
364150
Теги названий
Разделы
Авиация и космонавтика (304)
Административное право (123)
Арбитражный процесс (23)
Архитектура (113)
Астрология (4)
Астрономия (4814)
Банковское дело (5227)
Безопасность жизнедеятельности (2616)
Биографии (3423)
Биология (4214)
Биология и химия (1518)
Биржевое дело (68)
Ботаника и сельское хоз-во (2836)
Бухгалтерский учет и аудит (8269)
Валютные отношения (50)
Ветеринария (50)
Военная кафедра (762)
ГДЗ (2)
География (5275)
Геодезия (30)
Геология (1222)
Геополитика (43)
Государство и право (20403)
Гражданское право и процесс (465)
Делопроизводство (19)
Деньги и кредит (108)
ЕГЭ (173)
Естествознание (96)
Журналистика (899)
ЗНО (54)
Зоология (34)
Издательское дело и полиграфия (476)
Инвестиции (106)
Иностранный язык (62792)
Информатика (3562)
Информатика, программирование (6444)
Исторические личности (2165)
История (21320)
История техники (766)
Кибернетика (64)
Коммуникации и связь (3145)
Компьютерные науки (60)
Косметология (17)
Краеведение и этнография (588)
Краткое содержание произведений (1000)
Криминалистика (106)
Криминология (48)
Криптология (3)
Кулинария (1167)
Культура и искусство (8485)
Культурология (537)
Литература : зарубежная (2044)
Литература и русский язык (11657)
Логика (532)
Логистика (21)
Маркетинг (7985)
Математика (3721)
Медицина, здоровье (10549)
Медицинские науки (88)
Международное публичное право (58)
Международное частное право (36)
Международные отношения (2257)
Менеджмент (12491)
Металлургия (91)
Москвоведение (797)
Музыка (1338)
Муниципальное право (24)
Налоги, налогообложение (214)
Наука и техника (1141)
Начертательная геометрия (3)
Оккультизм и уфология (8)
Остальные рефераты (21697)
Педагогика (7850)
Политология (3801)
Право (682)
Право, юриспруденция (2881)
Предпринимательство (475)
Прикладные науки (1)
Промышленность, производство (7100)
Психология (8694)
психология, педагогика (4121)
Радиоэлектроника (443)
Реклама (952)
Религия и мифология (2967)
Риторика (23)
Сексология (748)
Социология (4876)
Статистика (95)
Страхование (107)
Строительные науки (7)
Строительство (2004)
Схемотехника (15)
Таможенная система (663)
Теория государства и права (240)
Теория организации (39)
Теплотехника (25)
Технология (624)
Товароведение (16)
Транспорт (2652)
Трудовое право (136)
Туризм (90)
Уголовное право и процесс (406)
Управление (95)
Управленческие науки (24)
Физика (3463)
Физкультура и спорт (4482)
Философия (7216)
Финансовые науки (4592)
Финансы (5386)
Фотография (3)
Химия (2244)
Хозяйственное право (23)
Цифровые устройства (29)
Экологическое право (35)
Экология (4517)
Экономика (20645)
Экономико-математическое моделирование (666)
Экономическая география (119)
Экономическая теория (2573)
Этика (889)
Юриспруденция (288)
Языковедение (148)
Языкознание, филология (1140)

Контрольная работа: Критерії та показники економічної безпеки підприємства

Название: Критерії та показники економічної безпеки підприємства
Раздел: Рефераты по экономике
Тип: контрольная работа Добавлен 01:30:45 12 мая 2011 Похожие работы
Просмотров: 26 Комментариев: 3 Оценило: 0 человек Средний балл: 0 Оценка: неизвестно     Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ Ю. ФЕДЬКОВИЧА

Тести

по темі:

Критерії та показники економічної безпеки підприємства

Підготував

Студент 401-к групи

Попович Ігор

Чернівці

2010


1. Функціональною складовою економічної безпеки підприємства є:

a) Екологічна

b) Силова

c) Фінансова

d) Усі відповіді правильні

2. Планування і аналіз забезпечення функціональних складових ЕБП здійснюється в тісній єдності з такими функціями планування і аналізу господарської діяльності підприємства:

a) Календарне планування

b) Планування витрат

c) Планування кількості виготовленої продукції

d) Усі відповіді правильні

3. Частковий функціональний критерій ЕБП розраховується як:

a) Відношення сукупного відведеного збитку до суми сумарних витрат на реалізації заходів щодо запобігання збитків та загально зазначених збитків

b) Відношення сукупного відведеного збитку до різниці сумарних витрат на реалізації заходів щодо запобігання збитків та загально зазначених збитків

c) Відношення сукупного відведеного збитку до добутку сумарних витрат на реалізації заходів щодо запобігання збитків та загально зазначених збитків

d) Відношення сукупного відведеного збитку до відношення сумарних витрат на реалізації заходів щодо запобігання збитків та загально зазначених збитків

4. Що не входить до складу брутто-інвестицій при розрахунку ЕБП:

a) Реінвестовані прибутки

b) Реінвестовані кошти минулих років

c) Кошти на страхування проекту

d) Амортизаційні відрахування

5. Якщо значення інтегральної оцінки знаходиться у межах -0.8 < до < -0.6, то це:

a) Кризовий стан

b) Критичний рівень безпеки

c) Перед критичний рівень безпеки

d) Нестійкий стан

6. Оцінка рівня ринкової безпеки складається з …… рівнів

a) 8

b) 7

c) 6

d) 5

7. Оцінка рівня ринкової безпеки не включає такий рівень:

a) Кризовий стан

b) Нестійкий стан

c) Середній рівень безпеки

d) Нормальний рівень безпеки

8. Методика оцінювання складових ЕБП не включає:

a) Інтелектуальну складову

b) Виробничу складову

c) Кадрову складову

d) Силову складову

9. Високий рівень ЕБП діючого за умов конкуренції має показник рівня ЕБ:

a) 0.5-0.7

b) 0.7-0.9

c) 1

d) 0

10. Для підприємств, що діють в умовах конкуренції виділяють такий рівень ЕБ:

a) Кризовий

b) Підтримувальний

c) Абсолютної безпеки

d) Усі варіанти правильні

11. Виділяють такі рівні силової складової ЕБП :

a) Кризовий, підтримувальний, абсолютної безпеки

b) Критичний, нестійкий, нормальний

c) Високий, середній, низький

d) Мінімальний, допустимий, максимальний

12. Для інформаційної складової ЕБП можна використовувати такий показник:

a) Коофіціент повноти інформації

b) Коофіціент точності інформації

c) Коофіціент суперечливої інформації

d) Усі відповіді правильні

13. До основних загроз правової складової ЕБП не відносять:

a) Порушення норм патентного права

b) Порушення юридичних прав підприємства

c) Недостатня правова захищеність інтересів підприємства

d) Зміни у законодавстві

14. До основних негативних впливів кадрової складової відносять:

a) Відтік кадрів

b) Плинність кадрів

c) Фізичне старіння кадрів

d) Усі варіанти правильні

15. Інтелектуальна складова характеризує :

a) Відтік кадрів

b) Інтелектуальний потенціал підприємства

c) Розумові здібності персоналу

d) Освітньо-кваліфікаційний рівень персоналу

16. Якого виду збитків не існує?

a) Очікуваний

b) Відвернутий

c) Що реалізувався

d) Усі вище перелічені збитки існують

17. Формально критерій оцінювання рівня ЕБП виглядає як:

a) Відношення брутто-інвестицій до інвестицій у tроці

b) добуток брутто-інвестицій та інвестицій у t році

c) сума брутто-інвестицій та інвестицій у t році

d) відношення інвестицій у tроці до брутто-інвестицій

18. Якщо критерій оцінювання рівня ЕБП рівний 1, то

a) Підприємство схильне до безпеки

b) Рівень безпеки підприємства низький

c) Рівень безпеки підприємства максимальний

d) Рівень безпеки підприємства мінімальний

19. Нововведення бувають:

a) Практичні і непрактичні

b) Необхідні та достатні

c) Що впливають на технологію, що впливають на засоби виробництва

d) Усі відповіді правильні

20. Джерелом забезпечення ЕБП є:

a) Дотримання норм та нормативів

b) Інвестиції

c) Правильна діяльність підприємства

d) Прибуток підприємства

Ключ до тестів

економічна безпека критерій

1. d 11. c

2. a 12. d

3. a 13. d

4. c 14. d

5. b 15. b

6. b 16. d

7. c 17. a

8. b 18. c

9. a 19. b

10. b 20. d

Размещено на

Оценить/Добавить комментарий
Имя
Оценка
Комментарии:
Где скачать еще рефератов? Здесь: letsdoit777.blogspot.com
Евгений08:17:36 19 марта 2016
Кто еще хочет зарабатывать от 9000 рублей в день "Чистых Денег"? Узнайте как: business1777.blogspot.com ! Cпециально для студентов!
11:11:31 29 ноября 2015
Кто еще хочет зарабатывать от 9000 рублей в день "Чистых Денег"? Узнайте как: business1777.blogspot.com ! Cпециально для студентов!
09:38:13 29 ноября 2015

Работы, похожие на Контрольная работа: Критерії та показники економічної безпеки підприємства

Назад
Меню
Главная
Рефераты
Благодарности
Опрос
Станете ли вы заказывать работу за деньги, если не найдете ее в Интернете?

Да, в любом случае.
Да, но только в случае крайней необходимости.
Возможно, в зависимости от цены.
Нет, напишу его сам.
Нет, забью.



Результаты(150157)
Комментарии (1830)
Copyright © 2005-2016 BestReferat.ru bestreferat@mail.ru       реклама на сайте

Рейтинг@Mail.ru